2021 12 14 - Rupit - Sant Joan de Fabregues - mirador de Bassis - Santa Magdalena - pessebre

 














































































































































































































































































































































Comentaris

  1. Un any més hem pogut acomplir la tradició de portar el Naixement a alguna Ermita. Aquesta vegada a Santa Magdalena de Rupit, fent un recorregut molt agraït passant per sota el poble I els diversos salts I fonts fins el Mirador del Salt del Sallent, també passem per Sant Joan de Fàbregues I pugem a l' espectacular Mirador dels Bassis que té una vista que treu l'alè. Deixem el Naixement fet per l'amic Ramón a Sta. Magdalena I acabem la diada amb un molt bon dinar a La Devesa.
    També hem recordat a 2 Marxaires que aquesta vegada no hi han pogut ésser: en Carles I en Juma.

    ResponElimina
  2. La Ruta per plantar el Pessebre Marxaire a Rupit, una gran i bonica ruta anual de les que ja en son 7 de pessebres portats a diferents indrets. Amb la companyia de la majoria dels Marxaires i un dinar de conya.

    ResponElimina
  3. Tot molt bé, ruta, companyia i nadales. Espero que en el comentari d' en Cesc, la "I" sigui una i majúscula... Visca Marxaires!!!

    ResponElimina
  4. Ruta molt maca i fàcil, per Rupit i el salt del Sallent. Una pujada una mica forta fins al mirador dels Bassis. Portem el Pessebre a l'ermita de Santa Magdalena. Acabant amb un dinar molt bo al restaurant La Devesa.

    ResponElimina
  5. Espectacular caminata pels voltants de Rupit, una cantata de nadalades molt acceptable, un pesebre molt currat deixat a Santa Magdalena malgrat els problemes per obrir la porta de l'ermita i per acabar, un dinar fabulós amb quasi be tota la penya. En resum, un dimarts més per recordar i acceptar que som uns priveligiats per poder gaudir de la natura, dels amics i del bon menjar. I que duri.

    ResponElimina
  6. Bon reportatge com de costum, desde el récord del dies que vaig poder venir us desitjo Bones Festes a tots.

    ResponElimina
  7. Bonica passejada per les cingleres de Collsacabra. Portada de pessebre a Sta.Magdalena i cantada de Nadales (amb la veu ben afilada). Bon final gastronòmic

    ResponElimina
  8. Una caminada fantàstica amb un paisatge encantador.El temps també ens ha acompanyat l'anticicló és garantia de dies clars a muntanya i també cal dir que anem millorant el to de veu cantant nadales. El dinar es té qye reconèixer que La Devesa és una bona troballa que l'haurem d'afegir a la llista dels bons restaurants. En Ramon un crack fent pesebres i fotos

    ResponElimina
  9. Que bonic un any mès tornar a portar el pesebre en una ermita de l entorn del Collsacabra, gaudin de la companyia i de les veus dels Marxaires.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris ofensius seran eliminats en esser revisats sense previ avís a qui ho hagi fet.
Marxaires de Girona