413 - 2024 03 26 - Sant Esteve de Sords - Sant Joan de Borgonyà - Pujals dels Cavallers - Pujals dels pagesos - Sant Mer - Santa Llogaia del Terri

 


























































































































































































































































Comentaris

  1. Dia de pluja que no ha impedit fer la ruta, sigui per les ganes que en teniem de pluja i a mes dimarts ruter dels Marxaires, bones visites religioses a la zona del Terri.

    ResponElimina
  2. Avui, una ruta tranquil.la pel Pla de l'Estany visitant 6 Esglèsies de la comarca. Hem pogut gaudir; 1er: haver de desempolsegar les capelines; doncs....HA PLOGUT; I AMB GANES !!!, 2n: trobar una molt bona persona que ens ha deixat aixoplugar al porxo de la seva casa per esmorzar; fins i tot, ens ha ofert una cervesa; i també a portar-nos en cotxe per anar a buscar els nostres. Per sort no ha calgut; doncs la pluja ens ha respectat fins l'arribada. Bon final de caminada al Rest. Can Selvatà; on ens hem retrobat amb companys, actualment de baixa que aviat tornaran a estar actius.

    ResponElimina
  3. Caminata que recordarem sempre per la quantitat de pluja. D'estar a punt de donar mitja volta i plegar a poder gaudir de la verdor de tots els prats i acabar tota la ruta.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris ofensius seran eliminats en esser revisats sense previ avís a qui ho hagi fet.
Marxaires de Girona